Jarní atletické závody 2015

23.05.2015 22:22

Závodní sezónu 2015 jsme začali tradičně nejnáročnějším závodem, který v průběhu roku pořádáme. Nejnáročnější byl v předchozích letech kvůli počasí. Letos byl náročný jako vždy pro pořadatele. Pět věkových kategorií soutěžících ve čtyřech disciplínách chlapců a dívek představuje souboje o 40 sad medailí. Když k tomu přidáme nový účastnický rekord - 153 atletů, znamená to na našem malém stadionku pořádnou tlačenici a atletický maraton.

Děkujeme proto všem rodičům, kteří výraznou měrou přispěli ke zdárnému průběhu závodů. Pomocníků se přihlásilo dostatek, takže stanoviště byla obsazena ideálním počtem rukou, nohou a hlav. Stánek s občerstvením pod vedením Jany a Zuzky s pečícími maminkami v zádech byl několikrát vyprodán. Výtěžek je určen na obnovu Sokolského hřiště. Rekonstrukce šaten byla jedním z krůčků, kterým naše sportoviště chceme zvelebit.

Kromě tradiční spolupráce s římskokatolickou farností, kterou zajišťujeme ozvučení závodů jsme se letos po loňském slibu pustili do další novinky. Tou byla elektrická časomíra. Musíme přiznat, že to bylo trochu hektické (časomíru jsme přivezli ve čtvrtek v noci), ale snad to byl krok, který zase o malý krůček přispěl ke zlepšení úrovně závodů. Příště bude naše práce s časomírou určitě zase vychytanější a dokonalejší.

Co nenapíši dnes již asi nedoplním, takže zůstane pouze u skromného článku. Nicméně ještě naznačím další ubírání se našeho organizačního snažení. Velká porce závodů nás čeká v září a do té doby nehodláme spát na vavřínech. Jednu věc si dovolím slíbit s předstihem. Příště již omezíme naši "benevolenci", která tradičně poznamenává začátek závodů. Ponecháme možnost registrace v den závodů, ale limit ukončení takovéto registrace bude nejpozději 45 minut před zahájením závodů. Podobně prezence při elektronické registraci bude možná nejpozději 15 minut před záhájením závodů. 

Jsme rádi za slova chvály, nápady i rady, takže se již nyní těšíme na další závody, abychom znovu ukázali, že organizovat akce pro děti nás baví. Proto se příště přijďte pobavit s námi znovu.

VÝSLEDKY JAZ 2015

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode