Pro medaile do Nymburka - sprinterský trojboj

13.12.2017 20:38


Již každoročně jezdí naši mladí atleti na soutěžní klání do tunelu v Nymburce. Disciplíny, které nejsou typicky atletické, ale spíše dovednostní, jsou jakýmsi testem pro zahájení halové sezony. Děti si tak mohou porovnat výsledky tréninkového úsilí na závodní dráze. Atletické zázemí, kterým nymburský oddíl disponuje, můžeme jen závidět. A proto si nelze nevšimnout úspěchů, které naši atleti sklidili:
První místo Kristýny Bradové, Veroniky Vrbové a Ondry Šátka, druhé místo Karolíny Lackové a Lucky Jonákové, třetí místo Honzy Boháče a páté místo (medailové) našeho nového člena Štěpána Kuse ve sprinterkém trojboji a další stupně vítězů stejných závodníků v technických disciplínách, jsou jakýmsi zrcadlem naší atletiky.
Díky samozřejmě patří všem našim trenérům, kteří ve svém volném čase předávají dětem svoje nadšení  a ukazují správný směr a cestu, která třeba bude občas i trnitá, ale bývá pro úspěch dětí nutná. Chceme aby děti sport bavil a byly rády, že jsou součástí říčanské atletiky. Na nich  a hlavně na jejich rodičích potom bude, jestli přetaví tréninkové úsilí do úspěchů na atletické dráze.
Gratulujeme !!! všem účastníkům a zároveň medailistům v Nymburce.

VÝSLEDKY

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode