Sedmnáct statečných na Slavii

13.10.2022 20:43
Tečku za sezónou na dráze udělaly děti z našich přípravek na stadionu ASK Slavia Praha. Závodu se účastnili jak protřelí závodnící z krajských přeborů, tak i děti, pro které to byly první závody. Někdo se na závody těšil, někdo se trošku bál cesty vlakem bez rodičů či závodů v neznámém prostředí. Obavy byly naštěstí rychle rozptýleny a závod v hodu kriketovým míčkem a ve skoku dalekém si v týmové atmosféře užili všichni a už se nemůžou dočkat dalších závodů.
Příjemným bohusem bylo několik osobních rekordů a také medailí. Atletiku děláme především pro radost z pohybu, ale vyhrávat chce samozřejmě každý. Jen to nesmí být to jediné a nejdůležitější.
V kategorii nejmenších (2015, 2016) se medailově prosadili tři závodníci: Magdalena Hobzová (1.), Mateo Harčár (1. a 2.) a Tomáš Nosál (2. a 1.). I v kategorii ročníku 2013 a 2014 byly medailové žně: Dominik Srb (1. a 2.), Jakub Haller (2. a 3.) a Kateřina Hobzová (2.). Prosadit se dokázaly i děti z nejstarší kategorie přípravek (2011 a 2012): Karolína Horáčková (3.) a Oskar Hanko (3.).
Děkujeme i dalším atletům za skvělou reprezentaci našeho oddílu, kterými byli: Tereza Hrušková, Magdaléna Ježková, Natálie Skoupá, Daniela Stehlíková, Filip Božek, Petr Lamplot, Filip Matoušek, Vojtěch Smíšek a Matěj Svačina.

Výsledky

Zdeněk a Eva

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode