Valná hromada atletického oddílu 27. 3.

27.03.2022 16:43

Poslední březnovou neděli proběhla valná hromada atletického oddílu. Hlavním cílem bylo zhodnotit sezonu 2021 a především pak ocenit naše nejlepší atlety a zvolit nové vedení oddílu pro následující roky.

Rok 2021 můžeme hodnotit určitě jako ten vydařenější. Ačkoliv jsme prožili několik smutných okamžiků, prali se s covidovou situací, tak jsme na atletických kolbištích zaznamenali celou řadu sportovních úspěchů a rozhodně jsme byli vidět. Na medaili z Mistrovství České republiky naše atletika sice stále čeká, ale několik finalistů včetně čtvrtého či dvou pátých míst nám dává velkou naději do následujících let. Nemalou stopu naši atleti zanechali v Brně na European Kids Athletics Games, Mezikrajovém utkání žactva či na Čokoládové tretře. Dvaadvacet medailí na krajských přeborech v konkurenci velkých oddílů Středočeského kraje také nelze jen tak přehlédnout.

Na závěr proběhla volba nového vedení atletického oddílu. Tedy nového. Výbor zůstal stejný, pouze se proměnily některé funkce. Václava Höfinghoff, dlouholetá předsedkyně oddílu, se ujala role hospodářky. Všichni jí děkujeme za odvedenou práci pro náš oddíl v pozici předsedkyně. Rozhodně té práce nebylo málo. Novým předsedou oddílu se stal Mirek Lacko, místopředsedu mu bude dělat David Beneš. Dále ve výboru zůstává Eva Horáčková Jungmannová, Zdeněk Hercik a Hynek Strnad.

A teď už s napětím očekáváme sezonu 2022. V té nás opět čeká celá řada vrcholů. V dubnu se roztočí kolotoč, ve kterém se můžeme těšit na vystoupení našich atletů na krajských přeborech, Mistrovství ČR, European Kids Athletics Games, Čokoládové tretře či Letní olympiádě dětí a mládeže. Velice lákavě pro některé rovněž vypadá Letní olympijský festival mládeže, který se koná v Bánské Bystrici.

David Beneš

(foto - ocenění účastníci MČR)



 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode