4. kolo KPD mladších žáků

02.09.2022 10:07

 

Podzimní část sezóny se pro družstva mladších žákyň a žáků rozběhla hned v pátek 2. 9., kdy proběhlo čtvrté a poslední kolo základní části soutěže naší skupiny C ve Staré Boleslavi.

Chlapci s přehledem udrželi celkové 2. místo a budou tak 24. 9. v Kutné Hoře bojovat o krajské medaile. Za družstvo mladších žáků letos startovali: Tomáš Barták, Václav Kadlec, Eliáš Čančík, Teo Outhier, Tadeáš Kótka, David Rott, Šimon Novotný, Martin Jeřábek, Tomáš Brabec, Daniel Oubrecht, Adam Strnad, Sebastian Chadima, Mikuláš Beránek, Tomáš Brejcha, Pavel Navrátil, Matěj Kafka, Dominik Jakoubek, Lukáš Tošovský, Jakub Zeleňák, Šimon Skála a hostující Dominik Novotný a David Luňák.
 
Dívky čelily větší konkurenci a bohužel se také pouze jednou sešly v plném počtu 15 závodnic. I proto byl postup do finále A letos nad jejich síly. Mladší žákyně si letos naposledy s družstvem zazávodí 11.9. v Čáslavi ve finále B. Za naše barvy letos bojovaly: Magdalena Seidlová, Viola Malinová, Adéla Strnadová, Veronika Dobiášová, Elen Cimprichová, Ella Macinauerová, Olivia Greenová, Julie Masslová, Tereza Dufková, Apolena Pavlíková, Andrea Běhalová, Adéla Dvorská, Nela Hudecová, Adéla Kolková, Laura Daciu a Klára Doležalová.
 
Všem děkujeme a gratulujeme k předvedeným výkonům.
Petr Cimprich

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode