FINÁLE KRAJSKÉHO PŘEBORU PŘÍPRAVEK

22.09.2019 22:44

V neděli 22. 9. se v Berouně konalo finále přípravek. Náš oddíl jako každoročně nesměl chybět. A tak v silné konkurenci, jaká tento rok byla, bylo jejich krásné 4. místo nad očekávání. Je to velký úspěch, protože potvrzovat každý rok přední pozice ve finále není jednoduché.

Proto je nutné a velmi důležité poděkovat hlavně všem trenérům, kteří přípravkové děti trénují. Předávají své nadšení svým dětem a jsou hrdí na jejich každoroční reprezentaci. To, že se každý rok říčanská atletika objevuje na předních pozicích ve finálových bojích přípravky, je důkazem, že děláme jako trenéři svou práci rádi a asi dobře. Přejeme všem trenérům opět nové, pilné a veselé dětské tváře, co budou s radostí reprezentovat naší atletiku.

Děkujeme také vedoucímu družstva Viktorovi, který si už po několikáté vzal na starost soupisku a vedení družstva.

Děkujeme jmenovitě finalistům a všem, co se během roku zůčastnili závodů družstev:

Tomáš Batěk, Lea Bradová, Anna Břízková, Štěpán Čančík, Ema Dobiášová, Patrik Geist, Vanda Kalašová, Eliška Lacková, Václav Marhoul, Kristýna Vlčková a dalších 27 atletů: Adam Adler, Tomáš Barták, Mikuláš Beránek, Matyáš Borovička, Tomáš Brejcha, Barbora Burdová, Jan Bürger, Elen Cimprichová, Antonín Čadil, Veronika Dobiášová, Tereza Dufková, Anna Havelková, Anna Herciková, Ella Hölgye, Aurelie Koucká, Magdaléna Koudelková, Michaela Kriššáková, Johana Machovcová, Šimon Novotný, Jan Parobek, Šimon Pavlík, Markéta Pragerová, Daniela Stehlíková, Adam Strnad, Adéla Strnadová, Antonín Střecha a Barbora Vaněčková.

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode