Krajské přebory mladších žáků, tři kola za námi

17.06.2017 21:01

28. 4. Houštka pro opravdové srdcaře

V pátek 28.4. se konalo 1.kolo mladších žáků ve Staré Boleslavi. Díky širší základně našeho atletického oddílu jsme byli
schopni sestavit pro tuto sezonu po dlouhé době družstvo dívek a chlapců. Je to zásluha všech trenérů, jejichž rukama tyto děti prošly a tím jim umožnili nahlédnout do opravdové atletiky. Počasí nám sice nepřálo, ale odhodlání žáčků bylo více než příkladné. Všem gratulujeme k výsledkům a těšíme se na 2.kolo 2.6. na Kladně.

Krátké foto video zde

  Obrazem níže

2. 6. Prosluněné Kladno

2. kolo mlž/yň 2. 6. se konalo na Kladně a děkujeme za příkladnou reprezentaci.
Musíme vyzdvihnout 3 super výkony a to Veroniky (60 m př.-11,59 s. -2. místo), Ondrův (dálka - 466cm - 5. místo) a Vojty (oštěp - 25,19 m - 7. místo). Opět však nikdo nepropadl a proto vzniklo dalších 10 nových oddílových rekordů. Jsou to (Boháč, Lacková na 300 m, Tabulka na 800 m, Vrbová na 60 m př., Šátek na kouli a dálku, Lacková a Šašek v oštěpu a štafety dívek (Dolanová, Lacková, Drecherová, Vrbová) a chlapců (Rudolf, Šátek, Hercik, Boháč). Všem moc gratulujeme a přejeme do dalších bojů to nadšení, které mají a které je žene k překonávání svých, ale i oddílových rekordů.

Věkem ještě přípravka, ale mezi mlži se neztratí:

 

21. 6. Horké odpoledne v Houštce

ve třetím kole jsme se sešli díky spoustě omluvenek v menší sestavě, ale i to nezabránilo žáčkům podávat výkony, za které se nemusejí stydět.

Atletika v této kategorii ukazuje i tu druhou tvář a to jsou prohry - přešlapy, nedošlapy, zakopnutí a jiné indispozice, ale to je právě to, co musí každý, kdo chce vyhrávat zažít. Prohry jsou stejně důležité a možná i důležitější než výhry. Na body dosáhli Vojta, Honza a překvapivě štafeta kluků, která se měnila za pochodu ve složení: Honza B., Štěpán T., Matyáš D. a Matěj H.
Děkujeme všem za vzornou reprezentaci našeho oddílu!!!

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode