Mistrovství ČR v přespolním běhu

01.04.2023 16:48

První duben si přichystal do Jablonného nad Orlicí pravé aprílové počasí. Právě tam probíhal národní šampionát v přespolním běhu mládežnických kategorií. Od nás do Jablonného odcestovalo 8 nadějí. Kategorie byly opravdu našlapané. Důkazem je zhruba stovka startujících v každé z nich. Sešli se zde medailisté z osmistovky, patnáctistovky a delších distancí. Takže opravdu to nejlepší, co v ČR na těchto tratích najdeme.

Nejlepšího umístění z našich borců dosáhl Šimon Říha v kategorii staršího žactva. Ten doběhl na 14. místě. Do první dvacítky se vešel ještě Tomáš Barták, který v mladším žactvu proběhl cílem jako 15. a dorostenka Eliška Kašparová zafinišovala na místě 20.

Největší zastoupení jsme měli v kategorii mladších žákyň. Poslední závod v našich barvách absolvovala Sofie Erbsová. Rozloučila se s námi 22. místem. 31. doběhla Jolana Štěpánová a 87. Adéla Dvorská.

Za mladší žáky nastoupil ještě Václav Kadlec. I ten si počínal výborně a zapsal 22. místo. Ve starších žákyních doběhla na 70. místě Adéla Strnadová.

Všem běžcům gratulujeme a děkujeme za výbornou reprezentaci našeho oddílu.

David Beneš

VÝSLEDKY



 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode