MISTROVSTVÍ ČR ve víceboji

04.06.2022 09:55

V pátek a sobotu 3. - 4. 6. se v Edenu na pražské Slavii utkali ti nejlepší vícebojaři České Republiky.

Náš oddíl má jednoho z nejlepších vícebojařských dorostenců České Republiky a to je něco, na co můžeme být jako oddíl velmi pyšni.
Vojta Šašek obsadil krásné 4. místo 6.211 b. Tento bodový zisk je obrovským úspěchem, ale není zadarmo. Je za ním velká chuť vyhrávat, tréninkové nasazení a hlavně trpělivá dlouhodobá práce. Nechyběl na žádném důležitém soustředění, byl vždy u těch nejdůležitějších tréninků a závodů a proto výkonnostní růst u něj šel velmi strmě nahoru. Budoucnost tohoto závodníka je na nejlepší cestě se dostat k ještě vyšším cílům.
Druhým nominovaným atletem na MČR ve víceboji byla Lea Bradová, která v nabité konkurenci starších žákyň obsadila krásné 14. místo  s 4.276 b.
Lea si s těžkým závodem poradila velmi dobře, protože tento bodový zisk je druhým nejlepším ziskem v našem oddílu a jejím osobním rekordem.
Oba naši atleti mají ještě velké rezervy, proto si můžeme být jistí, že se budou krůček po krůčku posouvat vzhůru a jejich výkony gradovat. 
Jsou před námi MČR jednotlivců dorostu a juniorů v Ostravě, kde se forma u našich atletů může ještě vyladit a třeba přijdou v ten pravý čas osobní rekordy a rekordy oddílové. To by bylo to správné načasování formy.
Vojtovi a Lee všichni v oddíle moc gratulujeme za skvělé výkony a děkujeme za perfektní reprezentaci!

Výsledky

Mirek L.



 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode