Mladší žákyně a mladší žáci uzavřeli své letošní účinkování v krajských soutěžích družstev

11.09.2022 17:30

Dívky skončily ve skupině C na pátém místě, proto zamířily už 11. 9. na finále B do Čáslavi. Tam v soutěži družstev nenašly žádné přemožitelky. Individuálně posbíraly hned pět umístění na stupních vitězů a řadu dalších skvělých výsledků. Chladné počasí a silný protivítr způsobily, že osobních rekordů tentokrát moc nepadlo, ale i tak jsme se vraceli s dobrým pocitem z vydařených závodů.

Kluci vybojovali ve skupině druhé místo a mohli tak startovat ve finále A, které proběhlo 24. 9. v Kutné Hoře. Mezi dvanácti nejlepšími týmy Středočeského kraje se říčanští mladší žáci neztratili. Po tvrdém boji, kdy se počítal každý získaný bod, skončili na šestém místě, před řadou silných a tradičních atletických oddílů. Bodově náš tým táhli hlavně Tomáš Barták a hostující Dominik Novotný, ale výborný výsledek by se nepodařil bez příspěvku dalších našich atletů a štafet. V příjemném atletickém počasí jsme zapisovali jeden osobák za druhým.

Všem mladším žákyním a žákům děkujeme za skvělou reprezentaci našeho oddílu v sezóně 2022 a přejeme hodně kvalitních tréninků v nadcházejícím přípravném období.

Petr Cimprich

Výsledky žáci

Výsledky žákyně



 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode