PODĚKOVÁNÍ Janě Vlčkové za dlouholetou práci v oddíle

12.09.2016 21:11

Letošní rok si pro náš oddíl připravil více změn než bychom si samotní přáli. Do prázdnin jsme vyšli s myšlenkou závodní skupiny nejstarší přípravky pod taktovkou naší velmi úspěšné trenérky Jany Vlčkové, nyní do nového školního roku vstupujeme bez Jany s mírně přeorganizovanými skupinami. Možná pro někoho kotrmelec, pro nás respektovaná osobní životní změna a nový impuls pro oddíl.

Jana se rozhodla zůstat na další roky s rodinou v zahraničí. Nebylo to určitě jednoduché rozhodnutí a my jí to nemáme rozhodně za zlé. Jana udělala pro náš atletický oddíl od roku 2010 velký kus práce. Prošlo jí rukama mnoho dětí, kterým předala své nemalé trenérské zkušenosti, ukázala jim jak je naše královna krásná, ale na druhou stranu i co obnáší být mezi ostatními v popředí. Současná podoba oddílu a výsledky našich dětí jsou jejím dílčím výsledkem. Za to Jano, velké, velké díky!!

Za náš oddíl, T. J., trenéry a všechny děti přejeme ze srdce tobě i celé tvé rodině ať se vám daří, jste zdraví a zažíváte mnoho radosti, třeba i té atletické, v novém sídle! A kdyby jsi kdykoliv do budoucna měla zájem na svou činnost navázat, věz, že dveře oddílu atletiky v Říčanech jsou pro tebe vždy otevřené ;)

Náš oddíl ale nekončí a jeho trenérská kvalita se nesnižuje. Jana měla velké zkušenosti, ale v oddíle zůstávají dál trenéři a cvičitelé s dlouholetou praxí, zkušenostmi, kteří svou odbornost posilují trenérskými kurzy a semináři.  Mezi naše nejnovější přírůstky do trenérského kolektivu patří jednoznačně např. Honza Havlíček (dlouholetý a stále aktivní atlet – běžec ASK Slavia Praha s mnohonásobnými republikovými i mezinárodními úspěchy na tratích 1500 až 10 000 m) nebo neméně zkušený Pravoslav Brada – dlouholetý atlet – desetibojař s citem pro technické disciplíny. Nejenom já bych chtěl být jejich svěřenec.

Zkušenosti tedy byly, jsou a budou. My si jen můžeme přát, aby byl stále stejný zájem je přebírat a přetvářet do osobní radosti a úspěchů, které pak naplňují nás všechny kolem. Pevně věříme, že s novým stadiónem nám to půjde zase o něco lépe a za nedlouho budou mezi novými trenéry naši vlastní odchovanci :)

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode