Příměstské soustředění 2018

31.08.2018 22:15
Poslední prázdninový týden se na našem sokolském hřišti konal atletický kemp věkové kategorie 2004-2007.
Za plynulost a odbornost děkuji trenérům Pavlíně, Eržice, Honzovi H., Petrovi a Pravošovi.
Musím především také zmínit sponzora kempu  z řad rodičů p. Jana Kuse, který nám zapůjčil barel na pití, dodal běžecká trička, vaky na tretry, dárkové předměty a iontové nápoje. To vše od firmy GATORADE. Moc děkujeme!
 
Cíl našeho kempu jsme v celku splnili. Bylo to především dostat děti opět do mírné kondice, zlepšit dovednosti hodů a vrhů, koordinaci, odrazové dovednosti a vyzkoušet si základy nových disciplín jako např.  hod diskem.
 
Oživením kempu bylo přenocování ze čtvrtka na pátek ve stanech, kdy jsme s dětmi opekli buřty a trenéři Petr s Pravošem zahráli na kytary za pěveckého doprovodu dětí známé písně.

Věřím, že si děti soustředění užily.
 
M. Lacko
 
 

Soustředění pro děti 8 - 11 let

V týdnu od 20.8. do 24.8.2018 jsme se společně sešli s 29 dětmi  na sokolském hřišti na týdenním příměstském atletickém táboře. Přes nepřízeň počasí, které nás nutilo vyhledávat stín a bránilo nám vyrážet s dětmi víc do okolí Říčan, jsme za týden zvládli potrénovat všechny atletické disciplíny, zahrát si spoustu her, změřit dětem některé atletické výkony a vykoupat se při celodenním výletu v Sázavě. Děkuji všem trenérům, bez kterých bychom toho soustředění nezvládli . Jmenovitě Hynkovi Strnadovi a Martinu Dobešovi, kteří se dětem věnovali po celý týden, Radku Bonishovi, který nám pomohl s celodenním výletem, Honzovi Havlíčkovi, který zasvětil děti do tajů běhu a Eržice Gartnerové, která s dětmi prošla úpolová cvičení.
 
Za atletický oddíl,
Pavlína Machovcová

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode