První místo říčanské atletické přípravky ve 3. kole KP Středočeského kraje

04.06.2016 23:26

Po 2 vydařených kolech krajského přeboru družstev atletických přípravek se naši malí velcí atleti vydali potvrdit výkonost na 3. kolo do Kladna. A bylo se opět na co dívat! :) Téměř všichni členové našich družstev si vylepšovali svá letošní maxima a hlavní trenérka Jana Vlčková vše spokojene sledovala a dirigovala.

Ve 3. kole jsme potvrdili, že naše A družstvo se může směle porovnávat s nejlepšími z ostatních oddílu v celém Středočeském kraji. A nejen porovnávat. Ve 3. kole jsme zvítězili a to o 60 b. před A.C. Tepo Kladno A! Celkově po 3. kole soutěž vedeme a to s náskokem 190  bodů před druhými TJ Lokomotiva Beroun A.

Největšími tahouny byly opět Honza Boháč, Ondra Šátek, Karolína Lacková, Matyáš Drobný, Veronika Vrbová, Matěj Hercík a ani ostatní nebyli nikterak pozadu. Všichni přispěli jak mohli a společně to potvrdili v závěrečné štafetě, kde se díky drtivému finiši téměř radovali s dílčího vítěztví. Tentokráte chybělo 68 setin. Příště se můžeme zase zlepšit!

Velká pochvala všem z obou družstev za výkony a reprezentaci a hlavně neusnout na vavřínech!. V září musíme znovu bojovat a potvrdit výkony zejména ve finále!

Výsledky 3.kola zde:

3.kolo_AP_2016_Kladno.xls (319,5 kB)

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode