Slunečné 2. kolo v Čáslavi (Krajský přebor starších žáků)

24.05.2019 16:19

V pátek 24. 5. proběhlo 2. kolo závodu družstev starších žáků a žákyň. Na našich závodnících bylo vidět, že pro některé to byl již desátý závod v letošní sezoně a proto únava a zranění, byly důvody, proč to nedopadlo podle představ trenérů, ale ani samotných závodníků. I tak musíme pochválit všechny startující za to, že nenechali celé družstvo i přes všechnu tu únavu a otejpované končetiny na holičkách. Přesto se ale naopak našli i tací, kteří svou potvrzenou účast hodinu před odjezdem rušili. Je to škoda, protože se sešli pouze tři kluci a to ještě z toho dva mladší žáci, kteří byli ochotni se se staršími utkat. Jmenovitě Štěpán Kus, Štěpán Tabulka a Ondra Šátek.

Vždyť proto děti trénují, aby se mohly se všemi ostatními na závodech sejít a udělat nějaký kolektivní výsledek. Je to naše hlavní moto a chceme, aby to naše děti cítily stejně.

Holky se sešly ve 14-ti členném družstvu a to je pro říčanskou atletiku skvělá zpráva, že disponuje takovým počtem starších žákyň.

Jejich ochota udělat pro tým i to, že běžely všechny štafetu 4x300m nebo házely kladivem, i když ho viděly poprvé v životě, házely diskem nebo běžely 200 m překážek, které není možné na našem oválu trénovat, je pro nás trenéry povzbuzení do další práce.

Děkujeme všem závodícím za skvělé páteční odpoledne a přejeme jako po každých závodech, hodně zdaru do závodů dalších!

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode