Sprinterský trojboj 2014

04.10.2014 15:14

V letošním roce si zvykáme na mimořádně hojnou účast mladých atletů na všech závodech. Letošní počet startujících nemá v historii sprinterského trojboje obdoby - 119 atletů je dvojnásobkem předloňské soutěže. Protože jsme předpokládali účast kolem 100 soutěžících, bylo rozhodnuto, že poprvé budou současně probíhat dvě sprinterské disciplíny - na rovince 100 m ve čtyřech drahách a na protilehlé rovince 50 m ve třech drahách. Znamenalo to zajistit další bloky, startovní pistoli (nakonec nám v průběhu posledních startů došly náboje a poslední starty byly prkénky). Starty na protilehlé rovince ovšem přinesly jednu nemilou chybu, za kterou se omlouváme. Bohužel běh na 50 m byl o 3 m kratší. Většinou chyby neopakujeme, tak můžeme slíbit (jsme zase o něco chytřejší), že příště zkusíme organizační laťku posunout zase o něco výše a třeba zajistit i elektrickou časomírou...

Soutěžilo se v tradičních věkových kategoriích, pořadí v trojboji bylo určeno součtem bodů dosažených v jednotlivých disciplínách (1. místo 25b., 2. místo 19b., 3. místo15b., 4. místo 12 b. a dále po bodu od 15. místa dále 1b.).

V letošním roce nedílnou součástí závodů je i stánek s občerstvením, který zajišťují Jana Slámová se Zuzanou Šemberovou, patří jim za to náš dík. Děkujeme také rodičům, bez jejichž pomoci bychom žádné závody pořádat nemohli.

Sprinterský trojboj byl za příjemného počasí soutěžní tečkou na našem sokolském hřišti v kalendářním roce 2014. Nejmenší děti našeho oddílu ještě čeká tradiční běh podzimním listím a novou sezonu otevřeme únorovými závody ve skoku vysokém.

Podrobné výsledky sprinterského trojboje.

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode