Sprinterský trojboj (Sportoviště U lesa, Říčany)

17.06.2023 17:09

V sobotu 17. 6. se konal další z tradičních říčanských atletických závodů - Sprinterský trojboj. Příznivce krátkých běhů jsme tentokrát nepřivítali na našem útulném sokolském stadionu, ale poprvé jsme si vyzkoušeli pořádání závodu na atletické dráze městského sportoviště U lesa. Motivací k tomuto kroku nám byla především širší dráha na hlavní rovince, která v jednom rozběhu pojme šest závodníků.

Startovalo bezmála 130 dětí v pěti kategoriích; od šestiletých minipřípravek až po patnáctileté starší žáky. Všichni si vyzkoušeli letmých 30 m, svou obvyklou sprinterskou trať 50 m (přípravky) nebo 60 m (žactvo) a delší sprint v podobě běhu na 100 m. Jak už to na říčanských závodech bývá, na trati potkávaly děti ze Středočeského kraje a Prahy, tedy trochu pestřejší složení než na krajských závodech, kterých je během sezóny nejvíc. Zástupci našeho oddílu byli pochopitelně vidět nejvíc, a prakticky ve všech kategoriích se dostávali i na stupně vítězů. Všechny rozběhy jsme stihli za příjemného slunečného počasí. Pršet začalo až při vyhlašování výsledků, ale to už nám náladu nezkazilo.

Poslední domácí závod první části sezóny máme za sebou. Po prázdninové přestávce se k atletice vrátíme hned začátkem září, kdy se znovu rozběhnou krajské soutěže.

Petr C.

Výsledky ČAS  

Fotky 3boj

Nálezy (možno vyzvednout v době tréninku na našem oválu v šatně A):
1/ modré tretry Decathlon vč. obalu
2/ tepláky Adidas s růžovým lampasem


 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode