STARŠÍ ŽÁCI v Kolíně

14.06.2019 18:26

14. 6. jsme vyjeli na 3. kolo do Kolína a přes všechny překážky, které nás potkaly, závod dopadl nadmíru dobře, protože naše holky dosáhly poprvé na 4. příčku v kole a kluci i přes malou účast dosáhli o 1,5 b. za Benešovem na 7. místo.

Byl to poslední kolektivní závod před prázdninami, a protože jsme přislíbili účast dívek ve finále B, tak se holky mohou těšit po prázdninách na 8. 9. a spravit si chuť finálovým závodem družstev ve Vlašimi.

Daří se nám obsazovat "nepopulární" disciplíny jako např. koule, disk, kladivo, oštěp atd. Strach, který ještě minulý rok panoval u některých závodníků se zlomil a děti zjišťují, že atletika není jenom běh a skok, ale že i všeobecná atletická průprava, kterou naši svěřenci mají, se jim bude do budoucích let moc hodit.

Děkujeme rodičům: Martině K., Ireně Š. a Zdeňkovi H., kteří v krátkém čase neváhali, vzali auto a dovezli celou výpravu do Kolína.

A také děkujeme všem za perfektní reprezentaci jak mladším, tak hlavně starším žákům a přejeme ještě větší chuť do závodů, které nás čekají.

 Výsledky na ČAS 

Fotogalerie na rajčeti

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode