Vánoční hala Nehvizdy

20.12.2022 20:56

Ještě než začne vánoční pohoda, absolvovali čtyři z našich atletů Vánoční halu v Nehvizdech. A nutno podotknout, že to bylo představení výborné.

Vše začaly holky z přípravky. Olivia Greenová a Jolana Štěpánová si chtěly užít poslední závod v této kategorii. Od ledna již budou mladšími žákyněmi. Jolana výkonem 427 cm sebrala třetí místo, když za stříbrnou pozicí zaostala o 4 centimetry. Suverénní vítězkou bylo Olivia, která výkonem 470 cm útočila na svůj oddílový rekord.

Mezitím, co holky skákaly dálku, ve vedlejším výškařském sektoru bojoval Tomáš Barták. I ten se prodral výkonem 140 cm na stupně vítězů. Stejnou, třetí pozici, pak vybojoval rovněž ve skoku dalekém. To mělo ještě příchuť prvního skoku za pětimetrovou hranici a nový oddílový rekord mladších žáků, 507 cm.

V dálce se představil rovněž dorostenec Filip Antoš. I ten v novém osobním rekordu 569 cm vybojoval třetí místo.

Olivia s Jolanou se zatím přesunuly do sektoru ve skoku vysokém. Jolaně se tentokrát nedařilo tolik jako v Říčanech na laťce a obsadila třetí pozici výkonem 115 cm. Olivia dokázala opět zvítězit výkonem 135 cm. Pokusy o vyrovnání oddílového rekordu přípravek (140 cm) nevypadaly vůbec špatně. Tato výška v této kategorii ale už čeká na někoho jiného.

Celý závod zakončili Tomáš s Filipem na kouli. Oba dva si vytvořili nový osobní rekord. Filip 5 kilogramovou koulí vrhnul do vzdálenosti 10,49 m. To znamenalo druhou pozici. Tomáš obsadil mezi mladšími žáky opět třetí pozici za výkon 8,97 m.

Všem atletům gratulujeme a přejeme hodně štěstí a jenom ty nejlepší výkony do halové sezony.

David Beneš

Výsledky



 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode