Veřejné závody Benešov

15.01.2023 19:25

Letos účastí nejlepší pro nás byly veřejné závody v Benešově, které proběhly v neděli 15.1. Jednadvacet našich atletů se postavilo k šedesáti startům. Někteří poprvé, někteří poprvé na překážkách a někteří s cílem ještě více zapracovat na formě směrem ke krajským přeborům jednotlivců.

Za zmínku rozhodně stojí překážky a dálka Filipa Antoše, který posunul své osobní rekordy na 8,92 s a 580 cm. Tomáš Barták opět posunul oddílový rekord na překážkách na 9,48 s a do dálky skočil 486 cm. Pod devět vteřin (8,88 s) se na šedesátce dostala Olivia Greenová, která zažívá premiéru v kategorii mladšího žactva. Přidala k tomu výborných 451 cm ve skoku do dálky. Jolana Štěpánová, která je na tom stejně jako Olivia, potvrdila ve skoku vysokém formu z prosincové Říčanské laťky, když skočila 134 cm a další útoky na osobní rekord byly hodně nadějné. Obě dvě si pak připsaly velice solidní premiéru na překážkách. Osobní rekord na překážkách 10,16 s připsal na své konto rovněž Vašek Marhoul. Časem 10,84 s se neztratil ani Lukáš Zelenka. Všechno to jsou výkony, které promlouvají do předních pozic nejenom krajských, ale v některých případech i republikových tabulek jednotlivých kategorií.

Skvělé závody ale absolvovali všichni zúčastnění – Adam Adler, Elen Cimprichová, Adéla Dvorská, Eva Greenová, Anna Havelková, Bianka Havlíčková, Anna Herciková, Karolína Horáčková, Matěj Kafka, Magdaléna Koudelková, Lada Kričfalušiová, Šimon Říha, Adina Stejskalová, Adéla Strnadová a Nina Štěpánová.

David Beneš

Výsledky

Fotografie



 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode