Vícebojařské klání v Kolíně

10.05.2019 20:32

10.5. se konaly krajské přebory mladších žáků a žákyň v Kolíně. Jak je již zvykem, vyhlašovali se nejen přeborníci středočeského kraje, ale i přeborníci České Obce Sokolské.

Náš oddíl opět "šokoval". Máme přebornici celého kraje Karolínu Lackovou (2788b.), která vede i celorepublikové tabulky, což je výsledek, který je již nepřehlédnutelný a poprávu můžeme být hrdí na její výkon.

Musíme opravdu gratulovat všem našim zúčastněným závodníkům, protože závod od závodu je na každém vidět obrovské výkonostní zlepšení. Za dívky Kristýně Bradové na skvělém 4. místě (2691b.), Báře Dolanové 12. místo, Kačce Černohorské 16. místo a Adině Stejskalové 22. místo. Naše mladé vícebojařky se nezalekly ani tak velkého závodní pole, které činilo 67 závodnic.

Přebornicí za Českou Obec Sokolskou se stala Karolína Lacková, 3. místo obsadila Kristýna Bradová, 8. místo Bára Dolanová, 11. místo Kateřina Černohorská a 14. místo patří Adině Stejskalové.

Kluci se umístili v kraji na výborném 10. místě - Matyáš Drobný a 24. místě - Štěpán Kus.

V umístění za Sokolskou Obec se na stříbrné stupně vítězů dostal Matyáš Drobný a Štěpán Kus obsadil ještě medailové 9. místo. Oba závodníci se s vícebojem poprali jako lvi, hlavně na poslední disciplíně 800 m, ve které si Matyáš udělal osobní rekord. Štěpán si ve všech disciplínách udělal osobní rekordy a to je příklad správného načasování formy a příkladné reprezentace.

Přejeme chlapcům, ale i dívkám zlepšení dalších osobních rekordů a překonání i trnitých cest, které jsou před každým vynikajícím výkonem. 

Víceboj je disciplína, která je fyzicky náročná a musíme opravdu pogratulovat všem, že nic nevypustili a nedarovali soupeři ani vteřinu či centimetr.

Atletice zdar!

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode