Vlašimská jízda

30.05.2021 15:51
Zahájení nové sezóny po velké covidové pauze ukázalo, že naši reprezentanti jsou v dobré formě. Vždyť také nepodcenili zimní přípravu a ta jim začíná vracet úsilí, které bolelo a ne vždy dávalo smysl.
Sprintérský trojboj, který se skládal z 60m, 100m a 200m, se zdá na první pohled jednoduchý, ale bolí a nikomu nic neodpustí.
Naši chlapci ve složení Tobiáš Jakoubek, Kryštof Mandát, Ondra Šátek, Vojta Šašek a Honza Boháč udělali sérii skvělých super výkonů.
Hlavní a poslední jmenovaný se postaral o tři nové oddílové rekordy a také se tím kvalifikoval na MČR. Všem ale gratulujeme, protože 5 našich atletů obsadilo 1.-6. místo. Jediná zástupkyně sprintérů byla Veronika Vrbová. Ta si na začátek nové sezony vyzkoušela nové disciplíny, a i tyto výkony se staly rekordy oddílu. Výsledky: https://online.atletika.cz/…0/4
Ve stejný den byl také zahájen sedmiboj starších žákyň, kde jsme měli zastoupení ve složení Marie Hanko, Kristýna Bradová a Karolína Lacková. Mája si zde prvně vyzkoušela, že víceboj je krásná, rozmanitá disciplína, kterou je nutné projít, pokud se chce někdo věnovat všestrannému sportování. 
Kristýna skončila ve skupině 22 závodnic na krásném 4. místě a Karolína celý závod vyhrála v novém oddílovém rekordu 4.350 b., což znamená v tomto roce zatím nejlepší výkon v ČR. Výsledky: https://online.atletika.cz/…0/4
I druhý den, kdy se konal ještě pětiboj mladších žáků a žákyň, jsme měli zastoupení 4 našich mladších atletů, a to dvou dívek - Elišky Lackové a Ley Bradové, a chlapců - Patrika Geista a Vaška Marhoula. 
Holky, které se praly s dalšími 20 závodnicemi, skončily následovně: na 3. místě Eliška, vítězkou se stala Lea. Obě dívky se dostaly na kvalifikační pozice na MČR a jsou mezi pěti nejlepšími v ČR.
Kluci obsadili 3. místo Patrik a 4. místo Vašek. Klukům se povedla poslední disciplína, kde důležité body získali v posledních metrech na 800m.
 
Všem moc gratulujeme a přejeme další skvělé výkony!!!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode